Kies de richting die echt bij je past!

Ervaar je veel stress op je werk of ga je met tegenzin naar je werk? Loop je misschien tegen een Burn-Out aan? Of wil je gewoon iets heel anders gaan doen, maar je weet nog niet wat? Wij kunnen je helpen met het vinden van een baan die je wel voldoening geeft en waar jij volledig tot je recht komt.

Met de CVI test brengen wij jouw aangeboren kernwaarden of kernkwaliteiten in kaart. Wanneer je jouw keuzes en interactie met andere mensen op deze kernwaarden gaat baseren, zul je merken dat je beslissingen neemt die jou verder gaan brengen.

Hoe gaan we te werk?

Het Keuze-Kompas helpt je met het ontdekken van jouw aangeboren kwaliteiten, waardoor we samen gaan ontdekken wat ECHT perfect bij jou past.

In een intake gesprek nemen met je door, waar we jou mee kunnen helpen en bespreken we de stappen die we gaan volgen samen. Het programma is een combinatie van een test en een aantal opdrachten die je thuis zelf uitvoert en het bespreken van de uitslagen hiervan.

Na het uitvoeren van alle stappen ga je naar huis met een duidelijke richting voor jouw toekomst en een diepere kennis van jezelf, waar je de rest van je leven houvast aan hebt bij het nemen van allerlei beslissingen. Je krijgt concrete handvatten, denkrichtingen, wat jij er praktisch mee kunt en wat deze hoofdkenmerken over jou zeggen.

Na afloop ontvang je ook een uitgebreide schriftelijke rapportage van alle uitslagen.

Drs. Christi- Anne van Egmond

Psycholoog

Christi-Anne is degene die je mee neemt door het bovenstaand proces en de gesprekken.

Ze is moeder van vijf kinderen en echtgenote van Jeroen. Ze heeft haar Psychologie studie afgerond aan de Universiteit Utrecht.

Het is haar passie om mensen te helpen bij het ontdekken waar hun kracht ligt, zodat ze vervolgens de richting kunnen kiezen waarin ze volledig tot hun recht kunnen komen.

WIL JIJ MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE?

Lees hier verder over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen!