Kies de richting die echt bij jou past!

Keuzes maken op gebied van school- en studierichting of carrière worden een stuk makkelijker als jij weet wat precies bij je past en waar jij sterk in bent.

Het Keuze-Kompas helpt je met het ontdekken van jouw aangeboren kwaliteiten, waardoor we samen gaan ontdekken wat ECHT perfect bij jou past. Richting kiezen wordt veel makkelijker met deze blauwdruk. Je ontdekt hoe jij in elkaar zit, waar jij je prettig bij voelt en waar jij tot volle ontplooiing kan komen.

We bieden begeleiding in het kiezen van richting wat betreft school, studie en opleiding. Hiernaast bieden we ook loopbaanbegeleiding en keuzerichting op het gebied van carriere. Klik hieronder verder om te lezen wat wij voor jou kunnen betekenen!

School en opleiding

Hulp nodig bij je richtingkeuze?

Businessman Brainstorming About Education

Het maken van de juiste school- en studiekeuze is erg belangrijk en dit moet tegenwoordig al op jonge leeftijd. Met het huidig aanbod moet je goed weten wat bij jou past.

Wij helpen je ontdekken welke richting jou op het lijf geschreven is!

Loopbaan en carriere

Ontdek jouw perfecte werkplek!

Ben jij op zoek naar een baan waar jij echt op je plek zit en waar je jouw kwaliteiten volledig kan inzetten?

Met Keuze- Kompas ontdek je jouw kernwaarden met als gevolg dat je een carriere kan kiezen waar jij tot volle ontplooiing kan komen.

WIL JIJ MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE?

Lees hier verder over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen!