Kies de richting die echt bij jou past!

Het maken van de juiste school- en studiekeuze is erg belangrijk en dit moet tegenwoordig al op jonge leeftijd. Met het huidig aanbod moet je goed weten wat bij jou past. Wij helpen je ontdekken welke richting jou op het lijf geschreven is!

Schoolprofielkeuze


Wanneer je op het voortgezet onderwijs zit moet je al heel vroeg een profiel en daarmee een richting voor jouw toekomst kiezen. Maar op deze jonge leeftijd weet je vaak nog niet (precies) wat je later wil gaan doen. Het maken van een juiste keuze is dan heel moeilijk. Als je weet wat echt goed bij je past is een keuze maken al veel makkelijker.

Vervolgopleiding- of Studiekeuze 


Als je gaat studeren of een (vervolg)opleiding wil gaan doen is het belangrijk dat je wel direct de juiste opleiding kiest. Je krijgt immers niet onbeperkt de tijd voor je opleiding, studiekosten zijn hoog en ook switchen van opleiding kan hoge kosten met zich meebrengen. Het kan je dus aardig opbreken als je er na verloop van tijd achter komt dat je beter een andere opleiding of studie had kunnen kiezen.

Met behulp van de CVI (Core Value Index) test, helpt het Keuze-Kompas jou een weloverwogen keuze te maken voor een studie die volledig bij je past.

Hoe gaan we te werk?


Het Keuze-Kompas helpt je met het ontdekken van jouw aangeboren kwaliteiten, waardoor we samen gaan ontdekken wat ECHT perfect bij jou past.
In een intake gesprek nemen met jou en eventueel je ouders door waar we jou mee kunnen helpen en bespreken we de stappen die we gaan volgen samen. Het programma is een combinatie van een aantal testen en opdrachten die je thuis zelf kan uitvoeren en het bespreken van de uitslagen hiervan.

Na het uitvoeren van de stappen ga je naar huis met een duidelijke richting voor jouw toekomst en een diepere kennis van jezelf, waar je de rest van je leven houvast aan hebt bij het nemen van allerlei beslissingen.

WIL JIJ MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE?

Lees hier verder over wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen!

Drs. Christi- Anne van Egmond

Psycholoog

Christie-Anne is degene die je mee neemt door het bovenstaand proces en de gesprekken.

Ze is moeder van vijf kinderen en echtgenote van Jeroen. Ze heeft haar Psychologie studie afgerond aan de Universiteit Utrecht.

Het is haar passie om mensen te helpen bij het ontdekken waar hun kracht ligt, zodat ze vervolgens de richting kunnen kiezen waarin ze volledig tot hun recht kunnen komen.