Werkwijze

Het Keuze-Kompas helpt je met het ontdekken van jouw aangeboren kwaliteiten, waardoor we samen gaan ontdekken wat ECHT perfect bij jou past.

Intake
We beginnen met een intake gesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en leggen wij uit wat er van het Keuze-Kompas verwacht kan worden. Denk aan een duidelijk stappenplan, te maken afspraken en kosten. Ook nemen we door waar jij zelf tegen aan loopt en waar we jou mee kunnen helpen.

Testen
Als je besluit verder te gaan krijg je enkele opdrachten mee naar huis. Dit is een online test die je zelfstandig kunt uitvoeren. De CVI test is hierbij erg belangrijk. Deze wordt altijd als basis aangehouden. Hiermee wordt namelijk aangetoond wat jouw aangeboren, onveranderlijke hoofdkenmerken zijn. Je ontdekt dus eigenlijk een blauwdruk van wie jij echt bent.

Resultaten
Hierna volgt een vervolggesprek waarin we samen de resultaten bespreken. We bespreken wat de resultaten betekenen, wat jij er praktisch mee kunt en wat deze hoofdkenmerken over jou zeggen.

Je krijgt concrete handvatten, denkrichtingen en een laatste opdracht mee naar huis. Er volgt daarna een afrondend gesprek waarin we de opdracht bespreken. Je gaat naar huis met een duidelijke richting voor jouw toekomst en een diepere kennis van jezelf, waar je de rest van je leven houvast aan hebt bij het nemen van allerlei beslissingen.

Na afloop ontvang je ook een uitgebreide schriftelijke rapportage van alle uitslagen.

Drs. Christi- Anne van Egmond

Psycholoog

Christi-Anne is degene die je mee neemt door het bovenstaand proces en de gesprekken.

Ze is moeder van vijf kinderen en echtgenote van Jeroen. Ze heeft haar Psychologie studie afgerond aan de Universiteit Utrecht.

Het is haar passie om mensen te helpen bij het ontdekken waar hun kracht ligt, zodat ze vervolgens de richting kunnen kiezen waarin ze volledig tot hun recht kunnen komen.

School en opleiding

Hulp nodig bij je richtingkeuze?

Businessman Brainstorming About Education

Het maken van de juiste school- en studiekeuze is erg belangrijk en moet tegenwoordig al op jonge leeftijd. Met het huidig aanbod moet je goed weten wat bij jou past.

Wij helpen je ontdekken welke richting jou op het lijf geschreven is!

Loopbaan en carriere

Ontdek jouw perfecte werkplek!

Ben jij op zoek naar een baan waar jij echt op je plek zit en waar je jouw kwaliteiten volledig kan inzetten?

Met Keuze- Kompas ontdek je jouw kernwaarden met als gevolg dat je een carriere kan kiezen waar jij tot volle ontplooiing kan komen.

ONTDEK WELKE RICHTING ECHT BIJ JOU PAST!

Kom tot je volle ontplooiing. Wij helpen je graag verder.